5 Legszuperebb ajándék friss anyukáknak

legszuperebb babaváró ajándék friss anyáknak
Baba-Mama

5 Legszuperebb ajándék friss anyukáknak

legszuperebb babaváró ajándék friss anyáknak

Az újszölött baba mindig nagy ajándék, család is, barátok is izgatottan várják jöttét. A szülés fárasztó és általában igen megviselő az anyuka számára. Így mindenképp jó ötlet nem csak a kisbabára gondolni, mikor ajándékokat keresünk. Babanéző ajándék vásárlásánál könnyű dolgunk van, ha a babának keresünk valamit. Hisz neki még semmilye sincs! Egy sapi, egy zokni, egy csörő- és már jók is vagyunk. De mire lehet szüksége az anyukának? Az alábbi lista segít megfelelő ajándékot választanunk 🙂

1 Szoptatós felső vagy hálóing

A friss anyukának a terhesség miatt már így is sok új ruhát kellett vennie, de arra valószinüleg ő se gondolt, hogy a szoptatáshoz ismét lecserélheti ruhatárát. Igen jól jöhet egy ilyen szoptatós felső vagy póló, amelyet az anya akár hálóingként is használhat. A méret miatt se kell aggódnunk, hisz ez a szoptatós felső úgy lett kitalálva, hogy egyszerű legyen a választás.

2 Naturkozmetikumok, kence-ficék

Ráférne a friss anyára egy kis kényeztetés, de az újszülött mellett csoda ha fésülködésre van ideje egy átlatos napon. Szoptatás, büfiztetés, pelenkázás, altatás és ezek ismétlése. Ha mégis meg tudja oldani, hogy szakítson magára egy kis időt, akkor biztosan nagyon jól fog esni neki valamilyen illatos testápoló használata. Ha szeményesebb kapcsolatunk van vele, vásárolhatunk számára gát seb, vagy bimbó ápolót is.

3 Vizes palack

A pici babák imádnak anyukájuk közelében lenni, hisz 9hónapig ő volt az otthonuk. Gyakori hát, hogy az első hetekben-hónapokban, a babák édesanyjukon szeretnek aludni. Amennyire cuki ez a baba-börtön, annyira fárasztó is lehet. Nagy segítség tud lenni ilyenkor, ha az anyuka be tud magának készíteni innivalót, arra az esetre, ha a baba alá ragadna órákra.

4 Egészséges nassolnivalók

Az előbb leírt okok folytán nem csak a vizes palack, de a nasik is jól jönnek. Az egyik legegyszerűbb ajándék, és mégis talán a leghatásosabb. Elég csak bármelyik élelmiszerboltba elmennünk és bevásárolnunk egészséges nassolnivalókból. Vegyünk édeset- sósat. 

5 Fotózás

Ez már egy komolyabb ajándék, ezért is hagytuk a végére. Hihetetlen gyorsasággal repülnek el ezek a különleges napok. Az amúgy is alváshiányos szülők pedig egy év elteltével alig emlékeznek valamire az egészből. Segítsünk nekik megörökíteni ezeket a csodálatos pillanatokat.

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!
Back To Top